Meni

Zagrevanje

  • Tartar bifek, domaći puter sa vlašcem2880
  • Torchon foie gras, rabarbara u pomorandži3550
  • Puževi u kućici, puter sa peršunom i belim lukom (srpski, vinogradarski)1690
  • Gratinirani Buche de Chevre, čatni od kajsije1790
  • Sirevi Tomme de Savoie, Comte i Gostiljski sir2200
  • Sarmice od vinovog lista, sa mesom fazana, čips od celera I fermsntisani celer1950
  • Rilette od lososa, marinirani krastavac, mirođija1380
  • Tartar od jadranske ribe sa šalotom i ajolijem od ulja vlašca2100
  • Marinirani patlidžan, jogurt, mladi luk i susam1380
  • Pečena šargarepa, sos od fermentisane šargarepe i koziji sir980
  • Mladi grašak, mladi krompir, mladi luk980
  • Pečena paprika, vichyssoise sos, ren, hrskava pančeta i čips od kelja1380
  • Kremasti spanać sa holandez sosom980
  • Hrskavi batat krompir790

Glavna jela

  • Parisienne njoke, ragu od pačetine2300
  • Tortelini sa kremom od Comte sira, sos od celera i bosiljak2200
  • Rizoto pirinač iz Camargue, francuski plavi sir i blitva2200
  • Pastrmka sa Perućca, krompir salata od ivanjičkog krompira i kremasta kopriva2500
  • Sveža morska riba, beurre blanc sos i tikvica žilijen u listu blitve4400
  • Losos sa pečenom šargarepom, sos od fermentisane šargarepe2500
  • Batak od domaćeg kunića, kobasica od kelja i ječma, sos od pečuraka i estragona2700
  • Pileće grudi, limun, peršun, parmezan, belo vino i brokoli1980
  • Svinjski Aragne stek, pire od paljenog karfiola2480
  • Mlada jaretina, mladi kajmak, pena od surutke, spanać3550
  • Mlada teleća džigerica sa Peštera, mladi krompir, paprika2200
  • Pallard od teletine, sezonske pečurke2950
  • Beef Bourguignon, Parisienne njoke, pečurke, šargarepa, mladi luk i suva šljiva3900
  • Entrecote, mladi krompir, bernez sos3150
  • Biftek, fondat krompir, dehidrirana umami cvekla i demiglas od cvekle3780

Supe

  • Francuska supa od luka sa Pirotskim i Comte sirom1250
  • Krem supa od celera, kranč od kozijeg sira, ribani tartufi880

Salate

  • Puterica, rotkvice, mladi luk i ren680
  • Cikorija, maslinovo ulje, limun780
  • Dehidrirana umami cvekla680
  • Baby romana, senf i med980
  • Paradajz iz naše bašte, maslinovo ulje, cvet soli780
  • Tikvice, sir, nana, pinjoli i krutoni1080

Deserti

  • Creme brule780
  • Desert iz Villesalema780
  • Mus od tamne čokolade, ekstra devičansko maslinovo ulje, cvet soli780
  • Domaći sladoled od kozijeg sira sa sirupom od šišarke780

Glavna jela

  • Parisienne njoke, ragu od pačetine2300
  • Tortelini sa kremom od Comte sira, sos od celera i bosiljak2200
  • Rizoto pirinač iz Camargue, francuski plavi sir i blitva2200
  • Pastrmka sa Perućca, krompir salata od ivanjičkog krompira i kremasta kopriva2500
  • Sveža morska riba, beurre blanc sos i tikvica žilijen u listu blitve4400
  • Losos sa pečenom šargarepom, sos od fermentisane šargarepe2500
  • Batak od domaćeg kunića, kobasica od kelja i ječma, sos od pečuraka i estragona2700
  • Pileće grudi, limun, peršun, parmezan, belo vino i brokoli1980
  • Svinjski Aragne stek, pire od paljenog karfiola2480
  • Mlada jaretina, mladi kajmak, pena od surutke, spanać3550
  • Mlada teleća džigerica sa Peštera, mladi krompir, paprika2200
  • Pallard od teletine, sezonske pečurke2950
  • Beef Bourguignon, Parisienne njoke, pečurke, šargarepa, mladi luk i suva šljiva3900
  • Entrecote, mladi krompir, bernez sos3150
  • Biftek, fondat krompir, dehidrirana umami cvekla i demiglas od cvekle3780