Meni
Zagrevanje
- Tatar bifek I aromatizovani puter sa vlašcem
- Foie gras sa dimljenim telećim jezikom i tartufima
- Kupus sa japanskog grila, domaći kefir, majonez od pančete i krem od šljiva
- Grilovane pečurke, majčina dušica i brie sir
- Marinirani patlidžan na grčkom jogurtu
- Hrskavi batat krompir
- Buche du Chevre, grožđe u zovi i majoranu
- Gratinirani ivanjički krompir sa raklet sirom
- Tatar od jadranske ribe majonez vlašac
- Selekcija domaćih sahomesnatihRamstek staren u vodi od maslina,
domaća slanina od moravke,
drpano prase i turšija - Charcuterie - Rilette od zeca sa turšijom od tušta
- Juneći rep na kremi od fermentisanog korena peršuna, poširano jaje I pečurke
Glavna jela
- Aromatizovane parisienne njoke, krema od paradajza, masline, peršun i beli luk
- Torteline punjene francuskim plavim sirom, sos od majčine dušice i kruška
- Pastrmka sa Perućca, kremasta kopriva
- Divlji losos, spanać, lešnik, sos od putera i limuna
- Stek od divljeg jadranskog brancina, sezonsko povrće, krema od praziluka i krompira, sok od krastavca
- Francaise piletina, brokoli, sos od belog vina, parmezana i limuna
- Paillard ćuretina, grilovana puterica, mladi luk i salsa od maslina i svežeg paradajza
- Pačije grudi, pire od paškanata, sos od pomorandže, tartleta sa celerom, jabukom i komoračem
- Konfitirana jagnjetina, tatar od paprike i paradajza i hrskavi tagliolini od krompira
- Entrecote, domaći pomfrit i Cafe de Paris sos
- Burger od buša govedine, vinegret karamela, majonez od dimljenog ulja i kornišoni
- Beef bourguignon, domaći pire krompir, hamburška slanina, mladi luk i dimljene suve šljive
- Teleća džigerica, domaći pire krompir, marinirana zelena boranija, mirođija i kapar
- Teleći vrat, krema od pečuraka, baby šargarepa i millie feuille krompir
- Mlade teleće srčane brizle, krema od jabuke i pesto od sremuša
Supe
- Francuska supa od luka sa Gruyer i Comte sirom
- Krem supe od celera sa tartufima
Salate
- Domaća turšija
- Salata od jabuke, kelerabe, komorača i puterice
- Crveni kupus sa pikantnom golicom, domaće jabukovo sirće
- Pečena crvena paprika sa inćunima i ulje od lista smokve
- Baby romana sa senf med dresingom
- Pečena cvekla na panna coti od kozijeg sira
Deserti
- Puter kolač
- Creme Brule
- Domaća pita od jabuka sa domaćim vanila sladoledom
Glavna jela
- Parisienne njoke u sosu od putera i žalfije, espuma od bundeve i ribani kesten
- Kapeleti punjeni pačijom džigericomu u demiglas sosu, sotirane pečurke, koštana srž i crni tartufi
- Šaran iz rerne na povrću
- Skuša na japanskom grilu, suvidoran komorač, masline, kapar i inćuni
- Sveža jadranska riba – pitati za trenutnu ponudu
- Ćuretina u korici, morney sos, salata od prokelja
- Konfitirani pačiji batak, glazirana endivija, šljiva i domaći kremasti pire krompir
- Pešterska jagnjetina sa graškom i gratiniranim pire krompirom – Hachis parmentier
- Dugokuvani vrat od mangulice, krema od šargarepe, holandez od svinjske masti izeleni paradajz iz turšije
- Teleća džigericana na kremastom pire krompiru od ivanjičkog krompira i padron paprika
- Mlade teleće srčane brizle sa terinom od crvene paprikeEntercote (rib eye steak), domaći pomfrit,
Cafe de Paris sos i demiglas sos
- Dugokuvani juneći rep u sosu od vina i demiglas sosu sa kuvanim krompirom u puter sosu
- Juneći biftek u sosu od čičoke i koštana srž
- Burger na kremi od batata, bbg sos i hrskava pančeta
- Kobasica od jelena, belo kukuruzno brašno, suvo gržđe i tušt
- Fazan sa sarmicama od vinovog lišća i sosom od drenjina