Meni

Zagrevanje

  • Tatar bifek I aromatizovani puter sa vlašcem3150
  • Foie gras sa dimljenim telećim jezikom i tartufima4100
  • Kupus sa japanskog grila, domaći kefir, majonez od pančete i krem od šljiva1200
  • Grilovane pečurke, majčina dušica i brie sir1750
  • Marinirani patlidžan na grčkom jogurtu1690
  • Hrskavi batat krompir890
  • Buche du Chevre, grožđe u zovi i majoranu1850
  • Gratinirani ivanjički krompir sa raklet sirom1300
  • Tatar od jadranske ribe majonez vlašac2350
  • Selekcija domaćih sahomesnatih1980
    Ramstek staren u vodi od maslina,
    domaća slanina od moravke,
    drpano prase i turšija - Charcuterie
  • Rilette od zeca sa turšijom od tušta1780
  • Juneći rep na kremi od fermentisanog korena peršuna, poširano jaje I pečurke1690

Glavna jela

  • Aromatizovane parisienne njoke, krema od paradajza, masline, peršun i beli luk1800
  • Torteline punjene francuskim plavim sirom, sos od majčine dušice i kruška2200
  • Pastrmka sa Perućca, kremasta kopriva1900
  • Divlji losos, spanać, lešnik, sos od putera i limuna3200
  • Stek od divljeg jadranskog brancina, sezonsko povrće, krema od praziluka i krompira, sok od krastavca4300
  • Francaise piletina, brokoli, sos od belog vina, parmezana i limuna1800
  • Paillard ćuretina, grilovana puterica, mladi luk i salsa od maslina i svežeg paradajza1900
  • Pačije grudi, pire od paškanata, sos od pomorandže, tartleta sa celerom, jabukom i komoračem2450
  • Konfitirana jagnjetina, tatar od paprike i paradajza i hrskavi tagliolini od krompira2900
  • Entrecote, domaći pomfrit i Cafe de Paris sos2200
  • Burger od buša govedine, vinegret karamela, majonez od dimljenog ulja i kornišoni1950
  • Beef bourguignon, domaći pire krompir, hamburška slanina, mladi luk i dimljene suve šljive2600
  • Teleća džigerica, domaći pire krompir, marinirana zelena boranija, mirođija i kapar1850
  • Teleći vrat, krema od pečuraka, baby šargarepa i millie feuille krompir2750
  • Mlade teleće srčane brizle, krema od jabuke i pesto od sremuša2450

Supe

  • Francuska supa od luka sa Gruyer i Comte sirom1250
  • Krem supe od celera sa tartufima780

Salate

  • Domaća turšija550
  • Salata od jabuke, kelerabe, komorača i puterice750
  • Crveni kupus sa pikantnom golicom, domaće jabukovo sirće590
  • Pečena crvena paprika sa inćunima i ulje od lista smokve980
  • Baby romana sa senf med dresingom920
  • Pečena cvekla na panna coti od kozijeg sira680

Deserti

  • Puter kolač880
  • Creme Brule800
  • Domaća pita od jabuka sa domaćim vanila sladoledom750

Glavna jela

  • Parisienne njoke u sosu od putera i žalfije, espuma od bundeve i ribani kesten1800
  • Kapeleti punjeni pačijom džigericomu u demiglas sosu, sotirane pečurke, koštana srž i crni tartufi2900
  • Šaran iz rerne na povrću1900
  • Skuša na japanskom grilu, suvidoran komorač, masline, kapar i inćuni2400
  • Sveža jadranska riba – pitati za trenutnu ponudu4400
  • Ćuretina u korici, morney sos, salata od prokelja2100
  • Konfitirani pačiji batak, glazirana endivija, šljiva i domaći kremasti pire krompir2250
  • Pešterska jagnjetina sa graškom i gratiniranim pire krompirom – Hachis parmentier2500
  • Dugokuvani vrat od mangulice, krema od šargarepe, holandez od svinjske masti izeleni paradajz iz turšije2600
  • Teleća džigericana na kremastom pire krompiru od ivanjičkog krompira i padron paprika1950
  • Mlade teleće srčane brizle sa terinom od crvene paprike2200
    Entercote (rib eye steak), domaći pomfrit,
    Cafe de Paris sos i demiglas sos
  • Dugokuvani juneći rep u sosu od vina i demiglas sosu sa kuvanim krompirom u puter sosu2750
  • Juneći biftek u sosu od čičoke i koštana srž3580
  • Burger na kremi od batata, bbg sos i hrskava pančeta1950
  • Kobasica od jelena, belo kukuruzno brašno, suvo gržđe i tušt2100
  • Fazan sa sarmicama od vinovog lišća i sosom od drenjina3600