Meni
Zagrevanje
- Tartar bifek, domaći puter sa vlašcem
- Torchon foie gras, rabarbara u pomorandži
- Puževi u kućici, puter sa peršunom i belim lukom
- Gratinirani Buche de Chevre, čatni od kajsije
- Sirevi Tomme de Savoie, Comte i Gostiljski sir
- Sarmice od vinovog lista sa mesom fazana, čips i sos od celera
- Rilette od lososa, marinirani krastavac, mirođija
- Jastog konfitiran u puteru, krema od paljenog karfiola, sos od jastoga
- Marinirana hladna palamida, grejp
- Marinirani patlidžan, jogurt, mladi luk i susam
- Pečena šargarepa, sos od fermentisane šargarepe i koziji sir
- Mladi grašak, ivanjički krompir, mladi luk
- Kremasti spanać sa holandez sosom
- Salata od pasulja, šalot luk, domaće jabukovo sirće, peršun i lajm
- Hrskavi batat krompir
Glavna jela
- Parisienne njoke, ragu od pačetine
- Tortelini sa kremom od Comte sira, sos od celera i bosiljak
- Rizoto pirinač iz Camargue, francuski plavi siir i zelje
- Pastrmka sa Perućca, krompir salata od ivanjičkog krompira i kremasta kopriva
- Sveža morska riba, beurre blanc sos i povrćem
- Losos sa pečenom šargarepom, sos od fermentisanog celera
- Zečiji batak, kobasica od kelja i ječma, sos od pečuraka i estragona
- Pileće grudi, limun, peršun, parmezan, belo vino i brokoli
- Svinjski Aragne stek, celer u kori i salata od pasulja
- Jaretina u mleku, pena od surutke i spanać
- Pallard od teletine sa brunoise povrćem
- Entrecote, domaći pomfrit, bernez sos
- Biftek, fondat krompir, dehidrirana umami cvekla i demiglas od cvekle
- Teleća džigerica, pire od ivanjčkog krompira, paprika
- Beef Bourguignon, pire krompir, pečurke, šargarepa, mladi luk i suva šljiva
Supe
- Francuska supa od luka sa Gruyer i Comte sirom
- Domaća supa od guske sa povrćem
Salate
- Puterica, mladi luk i ren
- Cikorija, limun dressing
- Baby romana, senf i med
- Rotkvice sa renom
- Tikvice, sir, nana, pinjoli i krutoni
- Dehidrirana umami cvekla
Deserti
- Creme brule
- Desert iz Villesalema
- Mus od tamne čokolade
- Tart bela čokolada, malina i pistaći
Glavna jela
- Parisienne njoke, ragu od pačetine
- Tortelini sa kremom od Comte sira, sos od celera i bosiljak
- Rizoto pirinač iz Camargue, francuski plavi siir i zelje
- Pastrmka sa Perućca, krompir salata od ivanjičkog krompira i kremasta kopriva
- Sveža morska riba, beurre blanc sos i povrćem
- Losos sa pečenom šargarepom, sos od fermentisanog celera
- Zečiji batak, kobasica od kelja i ječma, sos od pečuraka i estragona
- Pileće grudi, limun, peršun, parmezan, belo vino i brokoli
- Svinjski Aragne stek, celer u kori i salata od pasulja
- Jaretina u mleku, pena od surutke i spanać
- Pallard od teletine sa brunoise povrćem
- Entrecote, domaći pomfrit, bernez sos
- Biftek, fondat krompir, dehidrirana umami cvekla i demiglas od cvekle
- Teleća džigerica, pire od ivanjčkog krompira, paprika
- Beef Bourguignon, pire krompir, pečurke, šargarepa, mladi luk i suva šljiva

