Meni
Zagrevanje
- Tartar bifek sa domaćim aromatizovanim puterom sa vlašcem
- Foie gras sa dimljenim telećim jezikom, tartuf gelom i tartufima
- Escargots a la Bourguignonnepuževi u kućici sa puterom, peršunom i belim lukom
- Buche de Chevre sa belim grožđem u zovi i majoranu
- Tartar od morske ribe
- Pečeni koren peršunapire i sos od fermentisnog korena peršuna,
ulje od lista peršuna, čips od peršuna - Hrskavi batat krompir
- Grilovana romana salata u sosu od fermentisane šargarepe
- Padron paprika, cvet soli
- Kupus sa japanskog grila, domaći kefir, majonez od pančete i krem od šljiva
- Grilovane pečurke na puteru sa majčinom dušicom I nefermentisnim brie sirom
- Gratinirani ivanjički krompir sa raklet sirom
- Charcuterieramstek staren u vodi od maslina,
domaća slanina od moravke, drpano prase i turšija - Rilette od zeca sa kremom od urme i turšijom od tušta
- Krilca od šarana glazirana sa šljivom, domaćim paradajz sokom i uljem od peršuna
- Juneći rep na kremi od fermentisanog korena peršuna, poširano jaje i pečurke
Glavna jela
- Parisienne njoke u sosu od putera i žalfije, espuma od bundeve i ribani kesten
- Kapeleti punjeni konfitiranim mesom svinje moravke u sosu od pačije džigerice, pečurke bukovače, koštana srž
- Šaran iz rerne na povrću
- Skuša na japanskom grilu, komorač, masline, kapar i inćuni
- Sveža jadranska riba sa pireom od koprive i ribljim sosom sa dagnjama
- Ćuretina u korici, morney sos, salata od prokelja
- Konfitirani pačiji batak na kremastom pire krompiru, crveni kupus u crvenom vinu i pomorandži, šljiva
- Hachis parmentierRagu od pešterske jagnjetine
sa graškom i zapečenim pire krompirom - Kuvana praseća šunka, kuvani krompir i kupus i ljuti ren
- Dugokuvani vrat od mangulice, krema od šargarepe, zeleni paradajz
- Teleća džigerica, pire krompir od ivanjičkog krompira, padron paprika
- Mlade teleće srčane brizle, terin od crvene paprike
- Entrecote, domaći pomfrit, Cafe de Paris i demiglas sos
- Dugokuvani juneći rep u vinu i demiglas sosu i krompir u sosu od putera
- Kobasica od jelena na kaši od belog kukuruzong brašna mlevenog na kamenu, grožđice i tušt iz turšije
- Fazan na sarmici od vinovog lista sa sosom od drenjina
- Juneći burger na kremi od batata, bbq sos i hrskava pančeta
Supe
- Francuska supa od luka sa Gruyer i Comte sirom
- Krem supe od celera sa tartufima
Salate
- Domaća turšija
- Salata od jabuke, kelerabe, komorača i puterice
- Crveni kupus sa pikantnom golicom, domaće jabukovo sirće
- Pečena crvena paprika sa inćunima i ulje od lista smokve
- Baby romana sa senf med dresingom
- Pečena cvekla na panna coti od kozijeg sira
Deserti
- Puter kolač
- Creme Brule
- Domaća pita od jabuka sa domaćim vanila sladoledom
Glavna jela
- Parisienne njoke u sosu od putera i žalfije, espuma od bundeve i ribani kesten
- Kapeleti punjeni konfitiranim mesom svinje moravke u sosu od pačije džigerice, pečurke bukovače, koštana srž
- Šaran iz rerne na povrću
- Skuša na japanskom grilu, komorač, masline, kapar i inćuni
- Sveža jadranska riba sa pireom od koprive i ribljim sosom sa dagnjama
- Ćuretina u korici, morney sos, salata od prokelja
- Konfitirani pačiji batak na kremastom pire krompiru, crveni kupus u crvenom vinu i pomorandži, šljiva
- Hachis parmentierRagu od pešterske jagnjetine
sa graškom i zapečenim pire krompirom - Kuvana praseća šunka, kuvani krompir i kupus i ljuti ren
- Dugokuvani vrat od mangulice, krema od šargarepe, zeleni paradajz
- Teleća džigerica, pire krompir od ivanjičkog krompira, padron paprika
- Mlade teleće srčane brizle, terin od crvene paprike
- Entrecote, domaći pomfrit, Cafe de Paris i demiglas sos
- Dugokuvani juneći rep u vinu i demiglas sosu i krompir u sosu od putera
- Kobasica od jelena na kaši od belog kukuruzong brašna mlevenog na kamenu, grožđice i tušt iz turšije
- Fazan na sarmici od vinovog lista sa sosom od drenjina
- Juneći burger na kremi od batata, bbq sos i hrskava pančeta