Meni

Zagrevanje

  • Tartar bifek, domaći puter sa vlašcem2750
  • Torchon foie gras, rabarbara u pomorandži3550
  • Puževi u kućici, puter sa peršunom i belim lukom1690
  • Gratinirani Buche de Chevre, čatni od kajsije1690
  • Sirevi Tomme de Savoie, Comte i Gostiljski sir1900
  • Sarmice od vinovog lista sa mesom fazana, čips i sos od celera1400
  • Rilette od lososa, marinirani krastavac, mirođija1300
  • Jastog konfitiran u puteru, krema od paljenog karfiola, sos od jastoga4200
  • Marinirana hladna palamida, grejp1800
  • Marinirani patlidžan, jogurt, mladi luk i susam1550
  • Pečena šargarepa, sos od fermentisane šargarepe i koziji sir980
  • Mladi grašak, ivanjički krompir, mladi luk980
  • Kremasti spanać sa holandez sosom980
  • Salata od pasulja, šalot luk, domaće jabukovo sirće, peršun i lajm950
  • Hrskavi batat krompir790

Glavna jela

  • Parisienne njoke, ragu od pačetine1980
  • Tortelini sa kremom od Comte sira, sos od celera i bosiljak2200
  • Rizoto pirinač iz Camargue, francuski plavi siir i zelje1980
  • Pastrmka sa Perućca, krompir salata od ivanjičkog krompira i kremasta kopriva2500
  • Sveža morska riba, beurre blanc sos i povrćem4400
  • Losos sa pečenom šargarepom, sos od fermentisanog celera2500
  • Zečiji batak, kobasica od kelja i ječma, sos od pečuraka i estragona2400
  • Pileće grudi, limun, peršun, parmezan, belo vino i brokoli2200
  • Svinjski Aragne stek, celer u kori i salata od pasulja2480
  • Jaretina u mleku, pena od surutke i spanać3400
  • Pallard od teletine sa brunoise povrćem2700
  • Entrecote, domaći pomfrit, bernez sos2980
  • Biftek, fondat krompir, dehidrirana umami cvekla i demiglas od cvekle3650
  • Teleća džigerica, pire od ivanjčkog krompira, paprika1980
  • Beef Bourguignon, pire krompir, pečurke, šargarepa, mladi luk i suva šljiva2800

Supe

  • Francuska supa od luka sa Gruyer i Comte sirom1250
  • Domaća supa od guske sa povrćem680

Salate

  • Puterica, mladi luk i ren580
  • Cikorija, limun dressing680
  • Baby romana, senf i med920
  • Rotkvice sa renom580
  • Tikvice, sir, nana, pinjoli i krutoni1350
  • Dehidrirana umami cvekla580

Deserti

  • Creme brule780
  • Desert iz Villesalema780
  • Mus od tamne čokolade780
  • Tart bela čokolada, malina i pistaći600

Glavna jela

  • Parisienne njoke, ragu od pačetine1980
  • Tortelini sa kremom od Comte sira, sos od celera i bosiljak 2200
  • Rizoto pirinač iz Camargue, francuski plavi siir i zelje1980
  • Pastrmka sa Perućca, krompir salata od ivanjičkog krompira i kremasta kopriva2500
  • Sveža morska riba, beurre blanc sos i povrćem4400
  • Losos sa pečenom šargarepom, sos od fermentisanog celera2500
  • Zečiji batak, kobasica od kelja i ječma, sos od pečuraka i estragona2400
  • Pileće grudi, limun, peršun, parmezan, belo vino i brokoli2200
  • Svinjski Aragne stek, celer u kori i salata od pasulja2480
  • Jaretina u mleku, pena od surutke i spanać3400
  • Pallard od teletine sa brunoise povrćem2700
  • Entrecote, domaći pomfrit, bernez sos2980
  • Biftek, fondat krompir, dehidrirana umami cvekla i demiglas od cvekle3650
  • Teleća džigerica, pire od ivanjčkog krompira, paprika1980
  • Beef Bourguignon, pire krompir, pečurke, šargarepa, mladi luk i suva šljiva2800